Görüş Bildir

Uluorta kimseye aldırmadan öpüştüler!

Yalan Dünya dizisiyle tanıdık onu, Nurhayat karakteriyle. Nurhayat’ı canlandırırken ne kadar harika bir oyuncu olduğunu da anlamıştık. Daha sonra beyazperdeye de sıçradı bu yükselişi, “Deliha” filmiyle belki de milyonların gönlünü kazandı. Kim mi? Tabii ki Gupse Özay. Deliha filminde tanışıp aşka yelken açtığı Barış Arduç ile samimi pozlar vermekten çekinmeyip bir de ulu orta öpüştüler.

Uluorta kimseye aldırmadan öpüştüler!

EMRE ATEŞ

>Önce Yalan Dünya dizisi daha sonra da Beyazperde’de “Deliha” filmiyle milyonların gönlüne taht kurmuştu Gupse Özay. Anlaşılan sadece milyonların gönlünde değil, filmde birlikte rol aldığı Barış Arduç’un da gönlüne tahtını kurmuş. İkili uluorta öpüşürken objektiflere yakalandı, önce tedirgin oldular ama sonra “Kim takar sizi” dercesine hiçbir şey olmamış gibi öpüşmeye devam ettiler.

>İkilinin aşkının “Deliha” filminin setinde başladığı biliniyordu. İşte Gupse Özay ve Barış Arduç Asmalımescit’te bir restorana gittiler, hem de dostlarıyla birlikte. Akşam yemeği yiyen çiftin keyifli sohbeti geç saatlere kadar da sürdü. Sohbet yetmemiş olacak ki sevgilisi ile samimi pozlar da vererek öpüşmeye başladılar.

                                                                 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi