Yalçın Menteş ekranlara dönmek istiyor

Bir zamanlar çok güldürürdü bizi, şahsen ben onu ilk olarak Tatlı Kaçıklar’da Mehmet Ali Erbil ile birlikte izlemiştim Saffet rolünde. Yalancı Romantik’te Batık Osman olarak güldürdü, Akasya Durağı’nda Tuncay karakteriyle. Ancak usta ve efsanevi oyuncumuz Yalçın Menteş son yıllarda yaşadığı dramla hepimizi derin üzüntüye boğdu.

Yalçın Menteş ekranlara dönmek istiyor

EMRE ATEŞ

Yalçın Menteş, en çok da Yalancı Romantik dizisindeki Batık Osman karakteriyle dillere destan bir oyunculuk sergilemiş ve bizleri güldürmüştü. Ancak 2013 yılında bacağı kangren olmuş ve kesilmesi gerekmişti. Ünlü oyuncumuz Yalçın Menteş “Söylemezsem Olmaz” programına kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Yalçın Menteş yaşadığı zor zamanları şu kelimelerle ifade etti;

“Birçok arkadaşım vardı ünlü. Herkes de beni arayıp soruyordu, ancak hastalandıktan sonra bayağı arkadaşlarım azaldı. Mehmet Ali Erbil de bir defa tek ziyarete geldi. Kaç senelik dosttuk halbuki. Daha kimler vardı kimler. Şimdi ise yalnız kaldım ama bana eski eşim destek oldu. Kendimi şu an çok suçlu hissediyorum, çünkü eşim bana baktığından dolayı dul maaşını kestiler. Psikolojim de bozuldu. Doksanlar dizisi de bitene kadar rol aldım, Birol Güven destek olmuştu o zaman. Şimdi de dizilerde oynamak istiyorum, bana da moral olur”

Kaynak: Diyarbakır Söz