İşte 29 Mart Survivor All Star’da yaşananlar

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi TV8’in müthiş yarışma programı Survivor All Star, yine herkesi ekranlara kilitlemeyi başardı. Milyonların merakla beklediği yarışma programında Dokunulmazlık oyunu oynandı Gönüllüler kazandı. Ünlüler konseyde kimin elenmesini istiyorsa ismini yazdı ve öne çıkan isimler 4’er oylarla Merve Oflaz ve Almeda oldu, peki kim elendi?

İşte 29 Mart Survivor All Star’da yaşananlar

>RECEP KAYA

>TV8’in Pazar akşamlarında vazgeçilmez yapmayı başardığı ve milyonları ekrana kilitleyen, “Reytingler benim” diyerek kimseye kaptırmayan yarışması Survivor All Star’da bu bölümde her şey vardı. Önce Berna ile Sahra kavgası yaşandı akabinde Berna ile Hakan birbiriyle laf dalaşına girdi, yetmedi konseyde Hakan’ın ismini yazan sadece Berna oldu ve Hakan bunu anladı, aralarında tartışma çıktı.

>Acun’un da konseyde bazı yayın organlarını uyarması herkesi şaşırtmışken, Almeda ve Merve Oflaz’ın görüşlerini de aldı Acun.

>SURVIVOR ALL STAR’DA ELENEN İSİM...

>Merve Oflaz’ın ve Almeda’nın 4’er oy alması ve eleme adayları olarak öne çıkması herkesi ekrana kilitledi. Survivor All Star’da nefesler kesildi ve kimin eleneceği merakla bekleniyor. Sonunda Acun iki takımı da adalarına uğurladı. Bakalım kim elenecek?

Kaynak: Diyarbakır Söz