İşte Survivor All Star birincisi ve adaya veda eden isim…

Survivor All Star’da halk oylamasında 1.nin kim olduğu açıklandı. TV8’in en fenomen programı ve reyting rekortmeni olan Survivor All Star yarışmasında kim birinci oldu? Acun Ilıcalı noter onaylı oylamayı açıkladı. Ünlüler takımının birincisi bakın kim oldu? Survivor All Star'da 31 Mart SMS oylamasında Anıl birinci oldu. Adaya veda eden isim kainat güzeli Almeda oldu. Almeda Adaya veda etti.

İşte Survivor All Star birincisi ve adaya veda eden isim…

 EMRE ATEŞ

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de ekranlara gelen Survivor All Star’da yine kendisinin sunumuyla Survivor All Star’da bu akşam kimin eleneceği belli oldu. Geçtiğimiz gün konseyde Almeda ve Merve Oflaz’ın ismi öne çıkmıştı. Halk oylaması da bu akşam belli oldu. Halktan gelen smslerle birinci olan isim ise şu anda sakat olan Anıl seçildi. Evet, Survivor All Star’ın bu haftaki birincisi kim oldu? Sorusuna cevap geldi ve birinci 31 Mart SMS Oylaması sıralamasında birinci Anıl oldu. Anıl Alemin Kralı dizisinde de oynamıştı bir zamanlar.

SERENAY BERNA DEDİ                

Survivor All Star’da Acun Ilıcalı Anıl’a söz verdi, Anıl kısaca konuştu ve kendisine sms gönderenlere “Allah Razı olsun” dedi. Dokunulmazlığı bulunan Serenay’dan isim söylemesi istendi ve “Mecburiyetten bir isim söylemek zorunda kalıyorum” diyerek Berna’yı söyledi.

ANIL KİMİ SEÇTİ?

SMS oylamasında birinci olan Anıl’dan seçeceği isim istendi. Anıl da “Nasıl birşey yapacağımı bilmiyorum, çok zordayım, ama şu an içimden geçen isim Berna” dedi ve evet Anıl Berna’yı söyledi ve geçtiğimiz konseyde ismi öne çıkan Merve Oflaz ve Almeda’nın yanına bir de Berna eklendi.

KİM ELENDİ?

Survivor All Star’da kim elenecek işte büyük merak uyandıran soru bu, birazdan yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak. "Noter onaylı oylamalardan kimin ismi varsa onu açıklayacağım" diyerek seyircilerin kullandığı oylar sonucunda rakiplerinden daha az oy alarak Survivor All Star'a veda eden isim açıklandı. Ünlüler takımında bu hafta Survivor All Star'a veda eden isim Almeda.

Survivor All Star'da bu hafta ünlüler takımından biri elenecekti, geçtiğimiz gün de konseyde öne çıkan isimlerden biri olan Almeda elendi. Almeda adaya veda eden isim oldu. Kainat güzeli Almeda Abazi adaya veda etti

Kaynak: Diyarbakır Söz