3 bin kişiye gıda!

Kayapınar Belediyesi’nce, İlçe merkezinde oturan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi 3 bin aileye gıda kolileri dağıtımına başlandı. Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, “Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz" diye konuştu.

3 bin kişiye gıda!

İçişleri Bakanlığı’nca görevlendirme yapılan Kayapınar Belediyesi tarafından, Ramazan ayı münasebetiyle Kayapınar ilçe sınırları içinde oturan ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlara yönelik gıda yardımı başlatıldı. Kayapınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtımı yapılacak yardım kolileri, evlere teslim edilecek.

3 BİN DAR GELİRLİ AİLEYE YARDIM KOLİLERİ

Ramazan ayı nedeniyle 2 ayrı yerde açtığı iftar çadırında günde 2 bin kişiye iftar yemeği veren ve ilk kez İlçe genelindeki 42 cami de temizlik kampanyası başlatan Kayapınar Belediyesi, bu kez de dar gelirli ve ihtiyaç sahibi 3 bin aileye gıda yardımında bulunacak.

EVLERE TESLİM EDİLECEK

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatı ile alınan yardım kolileri teslim alındı. Gerekli kontrollerinin yapılmasının ardından Kayapınar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Fettah Güzelsoy, kolileri Kayapınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine teslim etti. Yardım kolileri, Vakıf tarafından tespit edilen fakir ve yardıma muhtaç ailelerin evlerine teslim edilecek.

KILIÇ: “ONLAR YALNIZ DEĞİL”

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Ramazan ayı münasebetiyle yoksul ve dar gelirli ailelere yönelik yardım kolisi dağıtacaklarını ifade ederek, “Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz. Onların yalnız olmadıklarını bizim yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz ve göstereceğiz. Bu çerçevede Ramazan ayı münasebetiyle başlattığımız yardımlarımızı bundan sonraki yıllarda da aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.  Gıda yardım paketlerinin büyük bir özenle, bizzat hak sahibine konutlarında teslim edileceğini kaydeden Başkan Kılıç, böylece hem olası kargaşalığın, hem de yardım alanların rahatsız olmasının önüne geçildiğini belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz