4 Kişi Hayatını Kaybetti

Günün ikinci ölümlü trafik kazası haberi ise Mardin'in Midyat ilçesinden geldi. Duzova Mahallesi yakınlarında tarım işçilerini taşıyan kamyonet ile karşı yönden gelen yine tarım işçilerini taşıyan kamyonet iddiaya göre, hatalı sollama nedeniyle çarpıştı.

4 Kişi Hayatını Kaybetti

Günün ikinci ölümlü trafik kazası haberi ise Mardin'in Midyat ilçesinden geldi. Duzova Mahallesi yakınlarında tarım işçilerini taşıyan kamyonet ile karşı yönden gelen yine tarım işçilerini taşıyan kamyonet iddiaya göre, hatalı sollama nedeniyle çarpıştı.  Her iki aracın şarampole yuvarlandığı kazada Sultan Aktekin, Gazale Aktekin ve Adile Acar olay yerinde, Hatice Acar ise kaldırıldığı Midyat Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaralı 13 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Midyat Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

OTOMOBİL KÖPRÜDEN ÜÇTÜ

Buarada, öğleden sonra Siverek- Viranşehir karayolunun 20'nci kilometresinde yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Otomobil, kontrolden çıkıp 5 metre yüksekliğindeki Çamçay Köprüsü'nden aşağı düştü. Kazada, Ebru Denizli, Vedat Denizli, Hüzna Denizli, Abdulkadir Karakaya, Mehmet Karakaya, Gülistan Karakaya, Eyüp Akçiçek ve Güler Salman yaralandı. Akçakale İlçesi'nde, 23 yaşındaki Abdulkadir Aysıt, sahur için ekmek almaya giderken direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilinin bir evin duvara çarpması sonucu öldü.

ZEP DERESİNE UÇAN CİPTEKİLER

Yüksekova İlçesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkıp Zap Deresi'ne uçan araçtaki kişilerden iki kişinin daha cesedine ulaşıldı. Kazada ölü sayısı 3'e yükselirken, kayıp 1 çocuğu arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz