Görüş Bildir

400 polisle Esrar avı!

Diyarbakır'da 400 polisin katılımıyla sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

400 polisle Esrar avı!

Operasyona katılan ekipler, umuma açık yerleri denetlerken şüpheli gördükleri kişilerin genel bilgi taraması ile üst aramasını yaptı.Öte yandan, uyuşturucu kullanımını önlemek amacıyla da Diyarbakır Surları'nın çevresi, park ve metruk binalar kontrol edildi. Sur'un çevresindeki parkta uygulama yapan polisleri gören bir vatandaş, uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vallahi biz artık rahat ediyoruz." ifadesini kullandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sur ve Bağlar ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 400 polisle operasyon düzenledi.

Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri öncülüğünde, 400 polisin katılımı ile torbacı diye dabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

400 polisle uyuşturucu operasyonu

Özel Harekat, Terörle Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda Sur ve Bağlar ilçelerindeki sokaklar didik didik arandı. Polis ekipleri özellikle Sur diplerinde uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarının girebileceği bölgelerde arama yaptı. Terk edilmiş binalar ile surların içleri arandı. Operasyon kapsamında ayrıca şüpheli kişilerin üstleri aranarak, kimlik kontrolü yapıldı.

"Vallahi biz artık rahat ediyoruz"

Sur'un çevresindeki parkta uygulama yapan polisleri gören bir vatandaş, uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vallahi biz artık rahat ediyoruz." ifadesini kullandı.

Kulp bölgesindeki operasyonda

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri 3 ayrı operasyonda bir kamyonda 415 kilo 460 gram, tır üzerine yüklenmiş iş makinesine zulalanmış 81 kilo 300 gram ve merkez Bağlar ilçesinde bir evde 259 kilo 540 gram olmak üzere toplam 756 kilo 300 gram kubar esrar ele geçirdi. Operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

208 kilo esrar ele geçirildi

Buarada, Bingöl'ün Genç ilçesinde 208 kilogram esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ihbar üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Genç ilçesine bağlı Yelkaya köyü Kocakaya mezrasındaki bir ev ve eklentilerinde arama yapıldı.

Aramada 208 kilogram kubar esrar, tabanca ve 2 av tüfeği ele geçirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi