Görüş Bildir

5 yaşındaki oğluyla şehit oldu

Diyarbakır'da bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit olan 35 yaşındaki Ahmet GÜlbahar'ın arkadaşlarıyla vedalaşmak için 5 yaşındaki oğlunun da yanında olduğu belirtildi. Şehit polisin acı haberi Kahramanmaraş Afşin'de yaşayan ailesini acıya boğdu.

5 yaşındaki oğluyla şehit oldu
Çınar İlçesi yakınlarındaki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği'ne PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda  polis memuru Ahmet Gülbahar şehit oldu, oğlu Hüseyin Utku ise yaşamını yitirdi. Baba oğulun acı haberi, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’ndeki baba evine ulaştı. Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Afşin Emniyet Müdür Vekili Bahadır Taphasan, oğlu ve torununun acı haberini Şadiye Gülbahar’a verdi. Fenlaşan anne Şadiye Gülbahar’a, hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti. Babası Hüseyin Gülbahar’ın geçen yıl yaşamını yitirdiği belirtilen Ahmet Gülbahar'ın 3’ü kız, 5 kardeşin ikinci büyüğü olduğu belirtildi.
ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞIRKEN OĞLU İLE ŞEHİT OLDU
Konya'ya tayini çıkan Gülbahar'ın, eşi Betül ile 1 buçuk yaşındaki kızı Reyyan’ı Afşin’de bırakıp, kayınpederi İbrahim Demir, kayınvalidesi Gülden Demir ve oğlu Hüseyin Utku ile birlikte eşyalarını toplamak için Diyarbakır’a gittiği belirtildi. Şehit polis Gülbahar’ın, eşyaları topladıktan sonra oğlu Hüseyin Utku ile mesai arkadaşlarıyla vedalaşmak için son kez gittiği görev yerinde PKK’lıların bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olduğu ifade edildi.
Şehit polis memuru Ahmet Gülbahar ve ve oğlu Hüseyin Utku'nun cenazeleri, yarın Afşin'de düzenlenecek törenle toprağa verilecek.DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi