8 aylık hamile ölü bulundu

1 yıldır Sur ilçesinde ikamet eden Suriyeli kadın evinde ölü bulundu. Kadının 8 aylık hamile olduğu bildirildi.

8 aylık hamile ölü bulundu

DİYARBAKIR'da Suriyeli bir ailenin yaşadığı evden kötü kokular gelmesi üzerine eve giren komşular, yaklaşık 8 aylık hamile olduğu iddia edilen Suriye uyruklu kadının cesedini buldu.

Sur İlçesi Yalı Bahçe sokaktaki apartmanın giriş katına yaklaşık 1 yıl önce taşındıkları öğrenilen Suriyeli aileyi bir süredir çevrede görmeyen komşuları evden kötü kokular gelmesi üzerine içeri girdi. Eve giren komşuları karnından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen genç kadının cesediyle karşılaştı.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Olay yerine polis ekipleri kimliği belirlenemeyen Suriye uyruklu kadın hakkında komşularından bilgi almaya çalıştı. Ancak mahallede çok fazla kişinin tanımadığı kadının 3 çocuğunun olduğu ve yaklaşık 8 aylık hamile olduğu ifade edildi.

Yaklaşık 3 gün önce öldürüldüğü sanılan genç kadının kimliği henüz tespit edilemezken, eşi ve çocuklarının da nerede olduğu konusunda bilgi edinilemedi.

Suriyeli kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere devlet hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili çalışma ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz