Görüş Bildir

Aile faciası

Diyarbakır'da, bir kişinin tartıştığı eşini tabancayla öldürüp intihar ettiği öne sürüldü.

Aile faciası

Diyarbakır'da Gülşah Akdağ, şiddet gördüğü için boşanmak istediği kocası tarafından öldürüldü. Zanlı koca olaydan sonra intihar etti

İKİ ÇOCUK ANNESİ

Sur ilçesine bağlı Çarıklı Mahallesi'nde PVC işi yapan Bekir Akdağ (38), 8 yıl önce Gülşah Akdağ (32) ile evlendi. İddiaya göre evliliğin ilk gününden itibaren kocasından fiziki ve sözlü şiddet gören 2 çocuk annesi genç kadın, sık sık boşanmak istediğini dile getirdi. Ancak Bekir Akdağ buna karşı çıktı. Bekir Akdağ, önceki gece eşine çocukları uyutmasını ve sonra konuşacaklarını söyledi.

EŞİYLE TARTIŞTI

Çocuklar uyuduktan sonra konuşmaya başlayan çift arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Bekir Akdağ, ruhsatsız tabancayla eşi Gülşah'ı kafasına ateş ederek öldürdükten sonra kendini vurarak intihar etti. Silah sesi yankılanması üzerine çevredeki komşuları kapıyı kırıp içeri girdiklerinden genç çiftin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri kanlar içerisinde yerde yatan çiftin hayatlarını kaybettiğini belirledi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Cesetler Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından çiftin cenazeleri Çınar ilçesinde toprağa verildi. Bekir Akdağ'ın, facebook hesabında "Eski yaralarımızın acılarını dindirecek şefkatli bir el beklerken, yeni yaralar sahibi olduk" yazması dikkat çekti. Olayın şokunu yaşayan çiftin iki çocuğuna akrabaları sahip çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi