AKSAKLIK İSTEMİYORUM!

İl Valisi Güzeloğlu, Sur ilçesinde yürütülen restorasyon ve yenileme çalışmalarını yürüten kurum idarecileriyle bir araya geldi. Son duruma dair bilgi alan Vali Güzeloğlu idarecileri uyardı; "Aksaklık istemiyorum, gerekli hassasiyet gösterilsin" dedi.

AKSAKLIK İSTEMİYORUM!

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Sur İlçesinde devam eden çalışmalarla ilgili, İçkale'de düzenlenen toplantıya başkanlık ederken, kurum idarecilerini de restorasyon ve yenileme çalışmları konusunda hassasiyet göstermelerini isteyerek,  "aksaklık istemiyorum" uyarısını yaptı.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Toplantıya Vali Güzeloğlu’nun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Vali Yardımcısı Tuğba Koşal, Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Bilal Özkan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcıları Nezir Rüzgar ve Hakan Yıldırım, Proje Şube Müdürü Serhat Alpergin ve Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Seval Turgut katıldı.

GÖRÜŞ ALIŞ-VERİŞİ                 

Toplantıda Sur İlçesinde devam eden restorasyon çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Güzeloğlu yapılan çalışmalarda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi uyarısını yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz