Görüş Bildir

Aksoy’dan esnaf ziyareti

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Bağlar ilçesi Doç. Dr. Ahmet Bilgin Caddesi Direkhane mevkisinde mobilya yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu iş yerinde çıkan yangında zarar gören esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Aksoy’dan esnaf ziyareti

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "Özellikle son günlerde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde olduğu gibi Diyarbakır'da da iki ayrı patlama yaşandı. Patlamalar sivil halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda gerçekleşti. PKK terör örgütünün sivilleri hedef aldığını bir kez daha gördük. Bu terörün önlenmesi adına ilgili birimlerimizin yoğun gayretleri de devam ediyor." dedi.

Vali Aksoy, Bağlar ilçesi Doç. Dr. Ahmet Bilgin Caddesi Direkhane mevkisinde mobilya yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu iş yerinde çıkan yangında zarar gören esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğüne ait Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarının (TOMA) da yangına müdahale ettiğini belirten Aksoy, TOMA'ların yangının büyümemesi için önemli katkı sağladığını söyledi.

Terör olaylarına değinen Aksoy, şöyle devam etti:

"Özellikle son günlerde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde olduğu gibi Diyarbakır'da da iki ayrı patlama yaşandı. Patlamalar sivil halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda gerçekleşti. PKK terör örgütünün sivilleri hedef aldığını bir kez daha gördük. Bu terörün önlenmesi adına ilgili birimlerimizin yoğun gayretleri de devam ediyor. Temennimiz bu tür olayların yaşanmaması ve sivillerin zarar görmemesidir. Bu noktada bütün birimlerimiz büyük bir hassasiyet içerisinde çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi