Görüş Bildir

Arkadaşı tarafından bıçaklanan çocuk hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arkadaşı tarafından bıçaklanan 14 yaşında çocuk kaldırıldığı hastanede gösterilen tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Arkadaşı tarafından bıçaklanan çocuk hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, aralarında çıkan tartışma sonucu arkadaşı tarafından bıçaklanan 14 yaşındaki Yusuf Sinbağ, kaldırıldığı Bismil Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SOKAKTA KAVGA ETTİLER

Sinbağ’ın kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandığı olay, Bismil ilçesi, Ankara Caddesi Barış Bulvarı Altıok Mahallesinde, önceki gün akşam saat 20.30 sıralarında yaşandı. Yusuf Sinbağ (14) ile arkadaşı Bünyamin Akgün (14)  bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştılar.

SİNBAĞ KALBİNDEN BIÇAKLANDI

Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Bünyamin Akgün’ün, arkadaşı Yusuf Sinbağ’ı bıçakla kalbinden yaraladığını belirten görgü tanıkları, bıçaklama sonrası Akgün’ün olay yerinden kaçtığını, yaralanan Yusuf Sinbağ’ın ise olay yerinde bulanan vatandaşlar tarafından özel bir araçla Bismil Devlet Hastanesine götürüldüğünü belirttiler.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yusuf Sinbağ, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Ailesine teslim edilen Yusuf Sinbağ’ın cenazesi defnedildi. Olayın şüphelisi Bünyamin Akgün ise polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Aynı mahallede oturan ve küçüklükten beri arkadaş olduğu öğrenilen Yusuf Sinbağ ile Bünyamin Akgün’ün kavga sebeplerinin ise ne olduğu öğrenilemedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi