Ata binmenin keyfini yaşadılar

Kayapınar Belediyesi Peyas Bilgi Evlerinde eğitim alan 20 öğrenci, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Diyarbakır Hipodromunda ata binmenin keyfini çıkardı.

Ata binmenin keyfini yaşadılar

Hayatlarında ilk kez Ata binen miniklerin mutlu olduğu gözlendi. Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, başarılı öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artırılması amacıyla böylesi bir etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Kayapınar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı Peyas Bilgi evlerinde eğitim alan 20 öğrenci, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Diyarbakır Hipodromunda ata binip, doğanın tadını çıkardı.

Kayapınar Belediyesi, Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Peyas Bilgi Evlerinde okul öncesi eğitimi alan 10 minik öğrenci ile Ortaokul eğitimi alan 10 olmak üzere toplam 20 öğrenciye sürpriz yaparak Hipodroma götürdü.

HAYATLARINDA İLK KEZ ATA BİNDİLER

Hayatlarında ilk kez Hipodromu gören ve bir ata yaklaşan minikler heyecanı ve sevinci birlikte yaşadı. Atlara binebilmek için adeta birbirleriyle yarışan minikler, hatıra fotoğrafı da çektirdi. Peyas Bilgi Evi öğrencileri kendilerine ücretsiz sağlanan bu hizmetten dolayı TJK Diyarbakır Hipodromu yetkililerine teşekkür etti.  Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Emine Kahraman’ın da yer aldığı etkinlikte miniklerin sevinci görülmeye değerdi.

”BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRECEĞİZ”

Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, Belediye olarak maddi durumu iyi olmayan ancak başarılı olan öğrencilere sürpriz bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Başarılı öğrencilerimizi her daim ödüllendireceğiz. Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kılıç Bey’den de tam destek alıyoruz. Amacımız, başarılı öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak ve sosyal faaliyetleri ile ufuklarını açmaktır. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Başkanımız Sayın Mustafa Kılıç adına Türkiye Jokey Kulübü Diyarbakır Hipodromu yetkililerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

UNUTULMAZ ANLAR YAŞADILAR

Hipodromda unutulmaz bir gün yaşayan minikler, “İlk kez ata bindik. Başta çok heyecanlandık. Ancak biraz atın sırtında vakit geçirdikten sonra keyif almaya başladık. Bize bu imkânı sunan Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a ve teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin sürmesini istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler