Atilla, Bal'la Silvan'ı gezdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Silvan ilçesi ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Atilla, Bal'la Silvan'ı gezdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, ilçelerde halk ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Atilla, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte Silvan ilçesinde Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik’i makamında ziyaret etti. Belediyelerin yürüttüğü çalışmaların gündeme geldiği görüşmede, sorunlar ve çözümler konuşuldu.

Başkan Atilla, daha sonra beraberindekilerle birlikte ilçe merkezindeki Gaziler ve Çelikler caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Vatandaşlar Atilla’ya yoğun ilgi gösterdi                      

Halkın taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları anlattı. Esnafa hayırlı işler dileyen Atilla, iş yerlerinde oturup vatandaşlarla çay içti. Sıcak ortamda gerçekleşen ziyarette vatandaşlar Atilla’ya yoğun ilgi gösterdi.

‘Sorunları çözecek hizmetler götürüyoruz’

İlçeler ile çalışmalarını koordineli yürüttüklerini kaydeden Atilla, “Kırsal mahalleler dahil her noktaya halkın sorunlarını çözecek hizmetler götürüyoruz. Vatandaşların isteklerini birebir duymak istiyoruz. Onun için sık sık bir araya geliyoruz. Belediyecilik hizmetlerinde halkın talebine uygun çalışmaları sürdürmekteyiz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz