Atilla’dan Dicle çıkarması

Dicle ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşlardan büyük bir ilgi gördü, sorunlarını dinledi.

Atilla’dan Dicle çıkarması

Tahir KARAKEÇİ

DİYARBAKIR-Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Dicle Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Alparslan Kılıç ile birlikte ilçe nüfusunun çoğunlukla yaşadığı 27 Mayıs Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

ATİLLA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Atilla, yoğun ilgiyle karşılaştı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Atilla, halkın belediyelerden taleplerini sordu.

‘SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ’

Göreve gelmeleriyle birlikte halkın belediye hizmetleriyle tanıştığını belirten Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüteceği çalışmalarla vatandaşların sorunlarını çözeceğini söyledi.

Başkan Atilla’nın sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlar, belediye başkanlarının ziyaretinden memnun olduklarını söyledi.

Atilla, daha sonra kaymakamlık binasına geçerek burada bir süre Dicle Belediye Başkanı, Kaymakam Alparslan Kılıç ile görüştü. Ziyarette, belediyelerin faaliyetleri, koordineli çalışma yürütülmesi ve belediyecilik hizmetleri konuşuldu. Atilla'ya ilçe ziyaretinde Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar eşlik etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz