Diyarbakır Bağlar’da kapkaç, kadının boynundaki kolyeyi kaptılar!

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde alışveriş yaptığı iş yerinden çıkan bir kadın, çocuğuyla yolun karşısına geçtiği sırada bir kapkaççı tarafından saldırıya uğrayarak boynundaki kolyeyi kaptırdı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Diyarbakır Bağlar’da kapkaç, kadının boynundaki kolyeyi kaptılar!

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde alışveriş yaptığı mağazadan çıkan bir kadın, çocuğuyla yolun karşısına geçtiği esnada kapkaççı tarafından saldırıya uğradı ve boynundaki kolyeyi kaptırdı. Olay anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

KADINI TAKİP ETMİŞ!

Olay, dün merkez Bağlar ilçesi Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde bulunan bir mağazanın önünde meydana geldi. Alışveriş merkezinden çıkan bir kadını takip eden kapkaççı, kadının karşıya geçmesi için yolun kenarında bekledi. Kadının yaklaştığını gören şahıs, elini boynundaki kolyeye atarak çekti. Kolyeyi alan şahıs, daha sonra karşı sokağa girerek kaçtı. Kapkaççının peşinden koşan kadın, çaresizce geri dönerek, çevredekilerin müdahalesiyle sakinleşti. Olay anı bir esnafın güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, Bağlar ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şahsın yakalanması için görüntüleri incelemeye aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz