Barış diyenler Savaş çıkardı!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Ensarioğlu: "'Barış' kelimesini ağzından düşürmediler ama bu ülkeyi savaşa ve kaosa sürükleyenler hep onlar oldu. Bu ülkede onlar şiddeti bırakırlarsa zaten barış gelecek"

Barış diyenler Savaş çıkardı!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Galip Ensarioğlu, "'Barış' kelimesini ağzından düşürmediler ama bu ülkeyi savaşa ve kaosa sürükleyenler hep onlar oldu. Bu ülkede onlar şiddeti bırakırlarsa zaten barış gelecek" dedi.

AK PARTİ ADAYLARI GELDİ                                    

AK Parti’nin önceki gün Ankara’da düzenlediği aday tanıtım toplantısının ardından dün Diyarbakır’a gelen milletvekili adayları, havaalanında toplanan kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde, Kürtçe ve Türkçe pankartların açılarak, tezahüratlar yapıldı. Milletvekili adayları daha sonra konvoy oluşturularak, parti binasına geçti.

SAVAŞI YAPANLAR BELLİ

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Ensarioğlu yaptığı konuşmada, savaş yapanların halkı kandırarak barıştan söz ettiklerini ifade eden Ensarioğlu, şöyle devam etti:

"'Barış' kelimesini ağzından düşürmediler ama bu ülkeyi savaşa ve kaosa sürükleyenler hep onlar oldu. Bu ülkede onlar şiddeti bırakırlarsa zaten barış gelecek. Bugüne kadar bu milletin sorunlarını sömürenler bu milletin sorunları devam etsin istiyorlar. Bu milletin kanı akmaya devam etsin istiyorlar, bunun üzerinden siyaset yapmak istiyorlar. Barış olursa, huzur olursa, yatırım olursa, istihdam olursa onların siyaseti bitmiş olacak. O yüzden Diyarbakır'ın huzuru, gelişmesi, barış ve çözüm süreci için 1 Kasımda AK Parti'yi Diyarbakır'da birinci parti yapacağız."

1 KASIM'DAKİ TERCİH

Bazı kesimlerin yatırımların yapılmasına karşı çıktığını belirten Ensarioğlu, halkın gerçekleri gördüğünü ve 1 Kasım'da ona göre tercih yapacağını ifade etti. Milletvekili listelerindeki değişikliklere de değinen Ensarioğlu, AK Parti'de bulunan herkesin aynı davaya gönül verdiğini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz