Başkan Kılıç, asfalt çalışmalarını denetledi

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, ilçe sınırları içerisinde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Kılıç, "Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekiplerimiz, Kayapınar daha güzelleşsin ve yaşanılabilir hale gelsin diye aralıksız ve hummalı bir şekilde çalışıyor. Her şey daha güzel bir Kayapınar için” dedi.

Başkan Kılıç, asfalt çalışmalarını denetledi

         

Kayapınar Belediyesi sınırları içerisinde yer alan mahallelerin ihtiyaç olan sokak ve caddelerinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, asfalt çalışmalarının devam ettiği bölgede denetimlerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Başkan Kılıç, Kayapınar’ın asfalt sorunun kalmayacağını söyledi.

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe sınırları içerisinde yürütülen asfalt çalışmalarını denetledi. Sokak ve yeni imara açılan caddelerdeki asfalt çalışmalarını inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Kılıç, mahallelilerin taleplerini ve sorunlarını da dinledi. Mahalle sakinleri, ilçede yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, hizmetler için Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a teşekkür etti.

"HERŞEY DAHA GÜZEL BİR KAYAPINAR İÇİN"

Başkan Mustafa Kılıç, ekiplerin, sıcak havaya rağmen sokaklarda asfalt yapım çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Tam kaplama asfalt çalışması ile onarım çalışmasını yürüten ekiplerimiz, normal şartlarda yürümenin bile zor olduğu durumlarda asfalt dökümü gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekiplerimiz, Kayapınar daha güzel bir yer haline gelsin diye aralıksız ve hummalı bir şekilde çalışıyor. Ekiplerimiz 'Kayapınar’da asfalt sorunu kalmayacak' sözümüzle hareket ediyorlar. Her şey daha güzel bir Kayapınar için" diye konuştu.

BAŞKAN KILIÇ PERSONELESICAK HAVA UYARISI

Sıcak havaya karşı personeli de uyaran Başkan Kılıç, "Sizler halkımız için hizmet eden fedakar personellerimizsiniz. Yazın kavurucu sıcağında halkımıza hizmet için çalışıyorsunuz. Aşırı sıcaklardan etkilenmemek için dinlenerek çalışmalarınızı sürdürün, sıcak havanın olumsuzluklarını yaşamayın" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz