Görüş Bildir

Belediye sitesi yayında

İÇİŞLERİ Bakanlığı'nca 4 Kasım günü Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na kayyum görevlendirilmesinin ardından, bir süre bakıma alınan belediyeye ait internet sayfası; Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve İngilizce olarak yeniden hizmete girdi.

Belediye sitesi yayında

İçişleri Bakanlığı'nca 4 Kasım günü Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na kayyum görevlendirilmesinin ardından, bir süre bakıma alınan belediyeye ait internet sayfası; Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve İngilizce olarak yeniden hizmete girdi.

BELEDİYE İNTERNET SİTESİ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması kapsamında 25 Ekim akşamı gözaltına alınan ve 5 gün sonra çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce, "Silahlı terör örgütü üyesi olma" suçlamasıyla tutuklanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak'ın yerine, 4 Kasım günü Ankara'nın Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla'nın atanmasıyla belediye internet sayfası da geçici olarak hizmete kapandı. www.diyarbakir.bel.tr adlı internet sayfası yapılan düzenleme ve bakımın ardından yeniden açıldı. Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve İngilizce olarak hizmet veren internet sitesinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Attila, "başkan" olarak tanıtılırken Cumhurbaşkanlığı, TBMM, Başkankanlık gibi birçok sayıda kurumun internet sitelerine giriş için link verildiği görüldü.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi