Görüş Bildir

Beş Bin Kişiye Yemek İkramı

Demokrasi nöbeti meydanında Rota yemekçilik tarafından 5 bin kişiye ücretsiz yemek dağıtıldı.

Beş Bin Kişiye  Yemek İkramı

Muhammet YILDIZ/Mehmet Can TUNÇ

Halkın demokrasi nöbetleri ile hükümetin yanında yer aldığını belirten Rota Yemekçilik Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Avşar “Vücudunu tanklara süper eden bu halka hizmet etmek bizim için gururdur” dedi.

5 BİN KİŞİYE YEMEK İKRAMI

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği demokrasi nöbetine kamu kurum amirleri, STK’lar, siyasiler ve çok sayıda işadamı da katılıyor. Kamu kurumlarının ve STK ların çadır kurduğu halka ikramların yapıldığı demokrasi nöbeti meydanında Rota Yemekçilik Ticaret Anonim Şirketi tarafından 5 bin kişiye ücretsiz yemek dağıtıldı.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Avşar, Türkiye'nin demokrasi sınavı verdiğini ifade ederek, "Demokrasi nöbetinde" Diyarbakır halkına yemek ikramında bulunduklarını söyledi. Aşar şöyle dedi;

ROTA YEMEK NÖBETTE

“Rota yemekçilik olarak bizler bu Demokrasi nöbetinde halkımızı yalnız bırakmayarak, 5 bin kişilik bir yemek yaptık. Bu Demokrasi nöbetinde vücudunu tanklara siper eden, bizleri yanlı bırakmayan tüm halkımıza hizmet etmek bizim için bir gururdur. Bu yüzden bizimde çorba da tuzumuz olsun istedik. Halkımızın heyecanını görüyorsunuz, o yüzden bizimde çorba da katkımız olsun diye 5 bin kişilik bir yemek yaptık. Elimizden gelen tüm katkıyı da yapmaya hazırız."

Avşar “biz öncelikle şunu istiyoruz. Darbeye karşı olan tüm herkese selamlarımı şükranlarımı iletiyorum. Çünkü bu ülke zamanında çok darbeler yaşadı ama bu kez yaşamayacak. Halkımızın bu iradesi olduğu sürece Allah’ın izni ile bu ülke her yerde başı dik ve yüce olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi