Görüş Bildir

Beyaz masada sorun dinliyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Cumali Atilla, mesaisini vatandaşların sorunlarının çözümü için kurulan Beyaz Masa’da geçirdi. Beyaz Masa’da vatandaşları karşılayarak yüz yüze görüşen, Alo 153 hattından gelen şikayetleri dinleyen Atilla, vatandaşların dile getirdiği sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verdi. Atilla, kaynakları halk için kullandıklarını ve hizmette adil davrandıklarını bildirdi.

Beyaz masada sorun dinliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cumali Atilla, Belediyesi hizmet binasının girişindeki Beyaz Masa’da önceki gün mesai geçirdi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Beyaz Masa’da oturan Başkan Atilla, mesaisini gün boyu vatandaşları karşılamaya, sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye ayırdı.

Çözüm için ilgili birimlere talimat verdi

Atilla, karşıladığı vatandaşları,sorunlarını dinlemek amacıyla Beyaz Masa’da misafir etti. Sıcak karşılanan vatandaşlar, sorunlarını ve taleplerini Başkan Atilla’ya iletti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Atilla, sık sık not aldı. Başkan Atilla, ilgili daire başkanları ve birim amirlerini bizzat arayarak vatandaşların sorun ve taleplerinin çözümü için talimat verdi.

153 hattına gelen şikayetleri dinledi

Diyarbakırlıları gün boyu Beyaz Masa’da ağırlayan Atilla, ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin Alo 153 hattına gelen talep ve şikayetleri de dinleyerek çözüm noktasında gerekli uyarıları yaptı.

Vatandaşlar mutlu oldu

Başkanvekili Atilla’ya sorunlarını doğrudan anlatmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşların çocuklarına çeşitli hediyeler verildi.

‘Hizmette adil davranıyoruz’

Büyükşehir Belediyesi’nin halkın huzuru için 7 gün 24 saat görev başında olduğunu belirten Atilla, şöyle konuştu: “Kamu kaynaklarını halk için kullanıyoruz. Vatandaşımız devletin güvencesi altındadır. Toplumun mutluluğu ve hizmet için buradayız. Diyarbakır peygamberler, sahabeler, evliyalar şehridir. Kadim şehrimize hep beraber sahip çıkmalıyız. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye’yiz. Hep beraber bir olacağız ve diri olacağız. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Devletin şefkatli yüzünü vatandaşımıza gösteriyoruz. Sokaktaki insanımızın sesine kulak veriyoruz. Vatandaşımız ne istiyorsa onu yapıyoruz. Kaynaklarımızı milletimiz için kullanıyoruz. Hizmette adil davranıyoruz.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi