Karakol'a saldırı: 1 şehit

Öğle saatlerinde PKK'lı bir grup terörist tarafından Kızılağaç Jandarma Karakolu'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Karakol'a saldırı: 1 şehit

Muş'ta bir grup PKK militanı tarafından jandarma karakoluna saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 korucu şehit oldu; 1 korucu da yaralandı.

Muş'ta bir grup PKK militanı tarafından jandarma karakoluna düzenlenen saldırıda 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Çatışmada yaralanan geçici köy korucularından durumu ağır olan Salih Erten yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Edinilen bilgilere göre, bugün öğle saatlerinde PKK'lı bir grup terörist tarafından Kızılağaç Jandarma Karakolu'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

İlk belirlemelere göre biri ağır 2 geçici köy korucusu yaralandı. Çatışmada yaralanan geçici köy korucularından durumu ağır olan Salih Erten yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Dğer yaralı korucunun ise hastanedeki tedavileri sürüyor.

Bölgede çatışmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak: AJANSLAR