Burnumuzdan soluyoruz

Burnumuzdan solar hale geldi. Dün, Batman ve Siverek'te yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgalarda bir kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Burnumuzdan soluyoruz

Batman'da bir genç, tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, merkez Kuyubaşı köyünde ikamet eden Hasan G. (21) ile Yunus G. (19) arasında henüz belirlenemeyen nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

BİR KİŞİ ÖLDÜ

Kavga sırasında Yunus G, Hasan G'yi kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan Hasan G, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Ancak çabaya rağmen Hasan G, kurtarılamadı.  Jandarma ekipleri, Yunus G'nin yakalanması için çalışma başlattı.

ÜÇ KİŞİ YARALI

 Batman'da meydan Mahallesi Gülistan Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan aile ile bina altındaki bir iş yerinin çalışanları arasında girişin işgal edilmesi konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın taşlı ve sopalı kavgaya dönüştüğü olayda İrfan G. ile çocukları İslam ve İshak G. yaralandı.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı.

SİVEREKLE SİLAHLAR

 Siverek İlçesi'ndeki,  kavga, öğle saatlerinde ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Keçikıran Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan birbirine akraba Özyıkılmaz ailesi fertleri arasında çıkan tartışma tüfeklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen uzun namlulu tüfekten çıkan fişekler, Hasan ve Ahmet Özyıkılmaz’a isabet etti. Yaralılar, mahalle sakinlerinin çağırdığı ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların tedavisine başlanırken, jandarma yeni bir olay yaşanmaması için mahallede önlem aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz