Görüş Bildir

Büyükşehir Belediyesi, tarihi ilçede cadde ve kaldırımları yıkıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tarihi Sur ilçesindeki Gazi ve Kervansaray caddeleri ile kaldırımları tazyikli su ile yıkayarak toz ve kirden temizledi.

Büyükşehir Belediyesi, tarihi ilçede cadde ve kaldırımları yıkıyor

Büyükşehir Belediyesi,  kent genelindeki bulvar, cadde ve kaldırımları temizleme ve yıkama çalışmalarına devam ediyor. Şehitlik Caddesi, Eski Emniyet Müdürlüğü, Dağkapı, Elazığ Caddesi ve İstasyon Caddesi’nde temizleme ve yıkama çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını tarihi Sur ilçesinde bulunan Gazi ve Kervansaray caddelerine kaydırdı.

Temizlik çalışmasını, araç trafiği ve yaya yoğunluğunun seyrek olduğu saatlerde yapan ekipler, Gazi ve Kervansaray caddeleri ile kaldırımları, boydan boya tazyikli su ile yıkadı. Temizlik çalışması sonucu caddeler ve kaldırımlar toz ve kirden temizlendi.

Ekipler, tarihi ilçedeki kaldırım ve yapıların çevresinde biriken toz ve toprağı da tazyikli su ile yıkadı.  Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki cadde, bulvar ve kaldırımlarda başlattığı temizlik çalışması devam edecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi