Diyarbakır heyecanla Cumhurbaşkanını bekliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bugün saat 17.00'de İstasyon meydanında Diyarbakır’da halka seslenecek. Diyarbakır Cumhurbaşkanına artık hazır. Diyarbakırlı vatandaşlarımız Cumhurbaşkanını hem ilk kez Cumhurbaşkanı olarak gelmesi, hem de vereceği mesajlar doğrultusunda heyecanla bekliyor.

Diyarbakır heyecanla Cumhurbaşkanını bekliyor!

Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk kez bugün Diyarbakır'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için Diyarbakır’da hazırlıklar tamamlandı. Cumhurbaşkanı saat 15.30’da Batman ziyaretini noktalayıp Diyarbakır’a gelecek. 223 Tesisin toplu açılışı öncesi Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye’sine ziyarette bulunacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu temasları sonrasında İstasyon meydanında Diyarbakırlı hemşerilerimize seslenecek. Cumhurbaşkanı için miting alanı ve çevresinde birçok Polise görev verildi. Barikatlar kuruldu. Vatandaşların barikatlardan geçmesine Polis yol vermedi.

Ayrıca miting alanına girmek için bekleyen çocuklara da görevliler tarafından bayrak dağıtıldı. Çocuklar ellerinde bayraklarla miting alanına girmek için sabırsızlıkla beklemekte.

Kaynak: Diyarbakır Söz