Görüş Bildir

Diyarbakır'da bin 787 kilogram esrar ele geçirildi

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesi kırsalında düzenlenen narkoterör operasyonunda bin 787 kilogram esrar ele geçirildiği bildirildi.

Diyarbakır'da bin 787 kilogram esrar ele geçirildi

İl Jandarma Komutanlığının istihbari çalışmaları sonucu Kocaköy ilçesi kırsalında PKK'nın finans kaynağı olan, imal edilmiş yasa dışı uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla dönceki gün başlatılan operasyonla ilgili İl Valiliğinden açıklama geldi.

2 TON ESRAR

Kocaköy Jandarma Karakol Komutanlığı ile İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Gökçen, Gözebaşı ve Tepecik köyleri kırsalında 3 ayrı noktada gizlenen bidonlar içerisinde bin 734 kilogram toz, 53 kilogram kubar esrar ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, bir şüphelinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, olayla ilgili adli işlemlerin devam ettiği, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, bölücü terör örgütünün finans kaynaklarının yok edilmesi amacıyla uyuşturucu ile mücadeleye yönelik çalışmaların artan azim ve kararlılıkla devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi