Görüş Bildir

Diyarbakır'da Marketler zincirinin 3'üncü şubesini soyamadan yakalandı

Diyarbakır'da bir marketler zincirinin 2 şubesini silahla soyan, 3'üncü şubeyi de soymak için hazırlık yapan şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Diyarbakır'da Marketler zincirinin 3'üncü şubesini soyamadan yakalandı

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da daha önce soyduğu bir marketi yeniden soymak için teşebbüste bulunan ve operasyonla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, bir marketler zincirinin 3 şubesine yönelik silahlı soygun, nitelikli yağma ve nitelikli yağmaya teşebbüs suçlarını gerçekleştirdiği değerlendirilen şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Yakalanan zanlıyla ilgili olarak yapılan çalışmalarda, şahsın 11 Ocak'ta bahse konu marketler zincirinin Bağlar ilçesi Karacadağ Bulvarı'ndaki şubesine, 9 Şubat'ta da Bağlar ilçesi Yusuf İslam Caddesi'ndeki şubesine yönelik "silahlı market soygunu ve nitelikli yağma" olayını gerçekleştirdiğinin anlaşıldığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

SOYGUNU YAPAMADI

"Şüpheli şahıs 13 Şubat'ta nitelikli yağma suçunu ilk olarak gerçekleştirdiği Karacadağ Bulvarı'ndaki  market şubesini, üzerinde kar maskesi ve pompalı tüfekle gözetlediği sırada, yapılan operasyon sonucu gözaltına alındı."

Açıklamada, yakalanan zanlının 2 nitelikli yağma ve bir nitelikli yağmaya teşebbüs suçlarından sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı aktarıldı.

Valilik açıklamasında, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmaların aralıksız ve kararlı şekilde devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi