Görüş Bildir

Dügüne giderken

Diyarbakır'dan Mersin'e "düğün" için giden ailenin içerisinde bulunduğu otomobil, Siverek yakınlarında devrildi. Korkunç kazada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Dügüne giderken

Siverek İlçesi'nde düğüne giden ailenin içerisinde bulunduğu otomobil, kar yağışı sonrası oluşan gizli buzlunma nedeniyle kayarak şarampole yuvarlandı. Korkunç kazada, aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

AKTAŞ AİLESİNDEN

Alınan bilgiye göre kaza, önceki akşam saat 21.00 sularında Siverek- Diyarbakır karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Diyarbakır'dan Mersin'deki yakınlarının düğününe giden Ataş ailesinin fertlerinin içerisinde bulunduğu Burhan Ataş (41) yönetimindeki 33 DNR 25 plakalı otomobil, kar yağışı sonrası oluşan gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı.

DÜĞÜNE GİDERKEN

Şarampole yuvarlanarak, takla atan araç hurdaya döndü. Korkunç kazada otomobilde bulunan Büşra Ataş (19) olay yerinde, sürücü Burhan Ataş ile Sabiha (43) ve Zeynep (17) Ataş ise ambulanslarla kaldırıldıkları Siverek Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan, ve henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi ise aynı hastanede tedaviye alındı. Ölen 4 kişinin cesetleri, otopsi işlemleri için morga konuldu.

CENAZELER ALINDI

Olayı haber alan Aktaş ailesinin fertleri, Siverek Devlet Hastanesine adeta akın etti. Hastane morgu önünde ağıtlar yakılırken, otopsi sonrasında cenazeler, Diyarbakır'a getirilerek burada toprağa verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi