Görüş Bildir

Eczacılar iş bıraktı

Diyarbakır'da, eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın silahla vurularak öldürülmesini protesto eden eczacılar, nöbetçi eczaneler dışında kepenk kapattı

Eczacılar iş bıraktı

Diyarbakır'da faaliyet gösteren eczacılar, meslektaşları ve eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın silahla vurularak öldürülmesini protesto etmek için nöbetçi eczanelerin dışında kepenk kapattı.

Türk Eczacıları Birliği 11. Bölge Diyarbakır Eczacı Odasının kararı doğrultusunda, eczacılar, 31 Ağustos'ta iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Koca için iş bıraktı.

"YASTAYIZ"                    

Eczacılar, saldırıya tepkilerini iş yerlerinin camlarına Koca'nın fotoğrafını ve "Yastayız" yazılı afişler asarak gösterdi.

Nöbetçi olanlar dışındaki eczaneler hizmet vermedi.

Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca, 31 Ağustos'ta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmiş, cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklanmıştı.

Önceki gün Şeyh Said Meydanı'nda bir araya gelen Türk Eczacıları Birliği 11. Bölge Diyarbakır Eczacı Odası üyeleri, Koca'nın eczanesine kadar yürüdükten sonra saldırının yapıldığı alana karanfil bırakmış, Diyarbakır Eczacı Odası Başkanı Ferat Değer, cinayeti protesto için nöbetçi olanlar haricindeki eczanelerin bugün kapatılacağını duyurmuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi