Eski korucu dehşet saçtı

Hazro ilçesine bağlı Argıt köyünde, eski köy korucusu, cinnet getirdi. Annesini ve biri çocuk iki akrabasını uzun namlulu silahla tayarak öldürdü. Eski köy koruyucusu olan Mahsun B. gözaltına alındı.

Eski korucu dehşet saçtı

EVDE TARTIŞINCA

Alınan bilgiye göre, Hazro ilçesine bağlı Argıt köyünde oturan 25 yaşındaki Mahsun B. annesi Emine B. ile akrabaları İhsan N. ve 11 yaşındaki oğlu Osman N'yle tartıştı. Tartışma sonrasında Mahsun B. evde bulunan uzun namlulu silahla, gelişi güzel evde bulunanlara ateş açtı.

ÜÇ KİŞİ ÖLDÜNDÜ

Kurşunlara hedef olan Anne Amine B. ile İhsan ve oğlu Osman N. ağır yaralandı. Köylülerin yardımıyla yaralılar ilk müdahale için Hazro Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralılar yapılan tüm madahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Cinnet getirerek katliam gerçekleştiren Mahsun b ise daha sonra elindeki silahla Jandarma'ya giderek teslim oldu.

KORUCULUKTAN ALINMIŞ

Anne ve iki akbarasının katili olan Mahsun B.'nin bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ve uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle üç ay önce Köy Koruculuğu görevinden alındığı ortaya çıktı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz