Fena Kapıştılar

Yenişehir İlçesi'nde bir binanın yıkım çalışmalarında önlemler alınmaması, yıkım nedeniyle çevreyi toz kaplamasından dolayı şikayetler üzerine bölgeye gelen Yenişehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, yıkımı yapan işçilerle görüştü. Semt esnafının da görüşmeye dahil olması, tartışma çıkardı. Kısa süreli tartışma kavgaya dönüştü.

Fena Kapıştılar

Merkez Yenişehir İlçesi'nde bir binanın yakımını yapan işçiler, zabıta ve çevredeki esnafın karıştığı taşlı, sopalı kavgada 4 kişi yaralandı.

Merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Kooperatifler Mahallesi'nde bulunan Şair Sırrı Hanım Sokak'ta eski bir binanın yakımı esnasında çevreye rahatsızlık verildiği iddiasıyla bir esnaf Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerine haber vererek şikayet etti.

ESNAF ŞİKAYETÇİ OLDU

Yıkım çalışmalarında önlemler alınmaması, yıkım nedeniyle çevreyi toz kaplamasından dolayı şikayetler üzerine bölgeye gelen Yenişehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, yıkımı yapan işçilerle görüştü. Görüşmede ihbarı yapan esnafların da gitmesi üzerine işçiler, zabıta ve esnafa tepkide bulunmasıyla tartışma yaşandı. Kısa süreli tartışma kavgaya dönüştü.

TAŞLI, SOPALI KAVGA

Adeta meydan savaşını andıran kavgada taraflar taş, sopa ve demirle birbirlerine vurdu. Kavgada 2'si esnaf, 1'i zabıta 1'de işçi olmak üzere 4 kişi aldıkları darbeler sonucu yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Buarada, çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kamerasına yansıyan kavga görüntülerinde, işçilerin saldırısı ile zabıta ve esnafların kaçtığı görüldü. Görüntülerde, ayrıca bir işçinin iş makinasına binip hareket ettiği ve çevrede toplananları bu araçla bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı dikkat çekiyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz