Firari polisten kaçınca

POLİSTEN kaçarken atladığı Dicle Nehri’nde kaybolan 19 yaşındaki firarı Murat izol iki günden buyana aranıyor.

Firari polisten kaçınca

DİYARBAKIR-Diyarbakır'da 'adam yaralama ve tehdit' suçlarında aranan 19 yaşındaki Murat İzol, önceki gün polisten kaçarken atladığı Dicle Nehri'nde kayboldu. İzol'u bulmak için ekiplerin arama çalışmaları sürüyor.

'Adam yaralama ve tehdit' suçlarında aranan Murat İzol'un önceki akşam saatlerinde Dicle Nehri kıyısında piknik yaptığı yönünde polise ihbarda bulunuldu. Bölgeye giden polis ekiplerini gören Murat İzol, yaya olarak kaçmaya başladı. Yaklaşık 200 metre koşan İzol, Dicle Nehri'ne atlayıp gözlerden kayboldu.

POLİSTEN KAÇARKEN

Polis ve arkadaşları yaptıkları aramada İzol'un bulmayınca, durumu arama kurturma ekiplerine bildirildi. Dünden beri Sivil Savunma Arama Kurtarma ve polis ekipleri Dicle Nehri'nde İzol'u bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

NEHİRDE ARAMA YAPILDI

Nehrin akıntısının fazla olması nedeniyle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden dalgıç istendi. Ancak, dalgıçların başka görevi gittiği belirtildi. Bunun üzerine Şanlıurfa'dan dalgıç istendi.

İzol'un yakınları da nehir kıyısına gelip çalışmaları büyük üzüntü içinde takip ediyor. Yakınları polisin kovalamaca sırasında havaya ateş açması üzerine Murat İzol'un kendisini nehri attığını ileri sürdü.

Kaynak: Diyarbakır Söz