Fırına ekmek attı, vatandaşla çay içti

Diyarbakır’da bulunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, esnaf ziyaretinde bulundu. İşyerlerini gezen Başbakan Yardımcısı Işık, esnafın ve vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. İşyerlerinde esnafı tek tek ziyaret eden Işık, verilen ikramları geri çevirmedi. Esnafın sorunlarını dinleyen Işık, girdiği bir ekmek fırınında fırına ekmek attı. Ardından sokak arasında bir çay ocağında oturarak vatandaşlarla selamlaşan Işık, onlarla sohbet etti. Kısa süreli sohbetin ardından Işık, kentteki temaslarını sürdürmek üzere bölgeden ayrıldı.

Fırına ekmek attı, vatandaşla çay içti

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, merkez Yenişehir ilçesinde iş yerlerini gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Diyarbakır'daki temaslarını sürdüren Başbakan Yardımcısı Işık, beraberinde İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile AK Parti Diyarbakır Milletvekilleriyle Gevran Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

FIRINCILIĞA ÖZENDİ

Bir balık tezgahı önünde sohbet ettiği iş yeri sahibinden balık fiyatları hakkında bilgi alan Işık, girdiği bir ekmek fırınında pişirilmesi için daha önceden hazırlanan hamuru, ekmek küreğine bırakarak pişmesi için fırına attı.

Vatandaşların daveti üzerine çay ocağında bir süre oturan Işık, burada çay içerek vatandaşlarla sohbet etti. Sevgi gösterisiyle karşılaşan Işık, vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinledi, onlarla fotoğraf çektirdi. Işık, daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Muhammed Akar ve partililerce karşılanan Işık, çıkışta partililerin toplu fotoğraf isteğini kırmadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz