Görüş Bildir

Forum AVM “Kapı”yı aralıyor

Güneydoğunun en büyük alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır AVM Yeşilçamın usta oyuncusu Kadir İnanır’ı konuk ediyor. Sanatçının başrollerini paylaştığı “Kapı” filminin gösteriminin yapılacağı ücretsiz etkinlikte ayrıca sinemaseverler İnanırla söyleşi yapıp, kitaplarını imzalatabilecek.

Forum AVM “Kapı”yı aralıyor

Yeşilçamın usta oyuncusu Kadir İnanır, bugün başrolünü paylaştığı “Kapı” filminin bugün gösterimi ile söyleşi ve imza etkinliğine katılmak üzere 18.30’da Forum Diyarbakır AVM’de sevenleriyle buluşacak.

KÜLTÜR VE SANATIN ADRESİ; FORUM AVM

Mardin’de çekimleri yapılan ve sinemaseverlerin büyük beğenisini toplayan film geçen hafta vizyona girmişti. Güneydoğunun en büyük alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır AVM, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde bir ilke daha imza atarak, İnanır’ın başrollerini paylaştığı “Kapı” filminin gösterimini ücretsiz gerçekleştirecek.

ÜCRETSİZ ETKİNLİĞE TÜM DİYARBAKIRLILAR DAVETLİ

Forum Diyarbakır AVM’den yapılan açıklamada, “Yeşilçamın usta oyuncusu Kadir İnanır 23 Nisan Salı günü saat 18.30 'da Forum Diyarbakır'da olacak. Kapı filminin gösteriminin ücretsiz yapılacağı etkinlikte ayrıca filmin başrol oyuncusu Kadir İnanır ile söyleşi ve imza etkinliği düzenlenecektir. Bütün Diyarbakırlılar etkinliğimize davetlidir” denildi.

25 YIL SONRA GELEN HABER

Kapı, Midyatlı Süryani bir ailenin dramını konu ediyor. Ahşap ustası olan Yakup (Kadir İnanır) ile eşi Şemsa (Vahide Perçin), yıllar önce Mardin’den Berlin’e göç eder. Yakup ve Şemsa, aradan geçen 25 yılın ardından kaybettikleri oğulları Mikhael’le ilgili bir haber üzerine memleketlerine geri döner. Yakup, bu süreçte oğlu Mikhael’le birlikte yaptıkları kapının evlerinden sökülüp götürülmesi üzerine kapının peşine düşer. Filmde Erdal Beşikçioğlu ve Menderes Samancılar da konuk oyuncular arasında yer alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi