Görüş Bildir

Gençlik Merkezi Projesinin açılışı yapıldı

Diyarbakır'da İlim Yayma Cemiyetince hazırlanan Prof. Dr. Fuat Sezgin Gençlik Merkezi Projesinin açılışı törenle yapıldı.

Gençlik Merkezi Projesinin açılışı yapıldı

İlim Yayma Cemiyeti Diyarbakır Şubesinin, Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hazırladığı Prof. Dr. Fuat Sezgin Gençlik Merkezi Projesinin açılış töreni yapıldı.

İlim Yayma Cemiyeti Diyarbakır Şube Başkanı Ali Karakaş, kentteki bir alışveriş merkezinin sergi salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, cemiyetç olarak gençleri iyi şeylere yönlendirmeyi amaç edindiklerini belirterek, şunları söyledi:

MERKEZİN AÇILIŞI

"İlim Yayma Cemiyeti gençlerimizin zihinlerini ve ruh dünyalarını milletimize, İslam dünyasına ve devletimize hayırlı gençler olarak yetiştirmeyi hedefliyor. Yapmış olduğumuz bütün çalışmalar buna hizmet ediyor. İlim Yayma Cemiyeti bir çatı kuruluştur. Bir tek hedefimiz var o da gençlerimizi ülkemize kazandırmaktır."

Açılışta konuşmaların ardından cemiyetin açtığı ebru, hat ve tezhip kurslarında hazırlanan eserlerden oluşan sergi beğeniye sunuldu.

Törene Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Ninova Park Genel Müdürü Salih Erdoğan da katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi