Görüş Bildir

Gerilim hattı balkonda kaldı

Arsasındaki elektrik direği kaldırılmayınca gerilim hattı balkonda kaldı.

Gerilim hattı balkonda kaldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde arsasındaki elektrik direğinin başvurusuna rağmen kaldırılmadığını öne süren Ahmet İnanır, alçak gerilim hattını inşa ettiği binadan geçirdi.

İnanır, yaptığı açıklamada, 5 katlı apartman yaptırmak üzere Dicle Mahallesi 17. Sokak'taki arsasında bulunan elektrik direğinin kaldırılması için yetkililere başvurduğunu savundu.

GERİLİM HATTI BALKONDA KALDI

Elektrik direği nedeniyle inşaatın yapımını uzun süre beklettiğini ileri süren İnanır, "DEDAŞ'a dilekçeyle başvurdum, onlar da dilekçemi Şanlıurfa'ya gönderdiler. İşlemler uzayınca ben de inşaata başlamak zorunda kaldım. Elektrik direkleri balkonumun içinde kaldı.'' iddiasını dile getirdi.

 Evinin balkonundan elektrik direği geçen diğer binanın sahibi Bekir Doğan da, söz konusu direklerin kaldırılması için DEDAŞ'a dilekçeyle başvurmasına rağmen cevap alamadığını, bu nedenle inşaata başladığını öne sürerek, "Mahallede alçak gerilim hattı evlere çok yakın geçiyor. Bizler mahalle sakinleri olarak bu elektrik direklerinin bir an önce kaldırılması için yetkililerden çözüm bekliyoruz." diye konuştu.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) İl Müdürlüğü yetkilileri ise konuyla ilgili çalışma başlattıklarını bildirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi