Görüş Bildir

Güre vedasını tamamladı

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaparken yaz kararnamesi ile Diyarbakır Başsavcısı olarak ataması yapılan Kamil Erkut Güre Düzce Adliyesinde yapılan vedalaşma programında adliye personeli tarafından alkışlarla Diyarbakır'a uğurlandı.

Güre vedasını tamamladı

Yaz kararnamesiyle, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından, Diyarbakır'a Başsavcısı olarak ataması yapılan Kamil Erkut Güre Düzce Adliyesinde yapılan vedalaşma programında adliye personeli tarafından alkışlarla Diyarbakır'a uğurlandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesi ile Diyarbakır Başsavcısı olarak atanan Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, adliye personeliyle vedalaşarak yeni görevi için yola çıktı. 15 Ocak 2015 tarihinden itibaren Düzce Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Kamil Erkut Güre için Düzce Adliyesi önünde vedalaşma programı düzenlendi.

DİYARBAKIR'A UĞURLANDI

Güre'yi uğurlayanlar arasında Düzce Ağır Ceza Reisi Ahmet Göztaş, Baro Başkanı Av. Ali Dilber, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başkan Keleş'in yardımcıları Şemsettin Yenersoy, Salih Keskinli, Mesude Özcan ve adliye personeli yer aldı. Güre ilk olarak koruma personeli Hüseyin Suiçmez ve adliye kapısında kendisini bekleyen bayan personelle vedalaştı.

Güre, vedalaşmanın ardından herkesten hakkını helal etmesini istedi. Adliye merdivenlerinde çekilen toplu fotoğrafın ardından Baro Başkanı Ali Dilber ile Düzce Ağır Ceza Reisi Ahmet Göztaş tarafından Güre'ye Türk Bayrağı verildi. Başsavcı Güre aracına yöneldiği sırada adliye personeli kendisini alkışlarla uğurladı.  Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Güre'nin Diyarbakır'a gelerek kısa sürede görevi başlaması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi