Görüş Bildir

Güzeloğlu'ndan Muhtar Zirvesi!

Vali Güzeloğlu, "Huzurumuzu, barışımızı, kardeşliğimizi bozmak isteyen ihanet çevreleri, bu milletin ve devletin kararlılığı karşısında yok olmuş bir geleceğe mahkum edilmiştir." dedi.

Güzeloğlu'ndan Muhtar Zirvesi!

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Huzurumuzu, barışımızı, kardeşliğimizi bozmak isteyen ihanet çevreleri, bu milletin ve devletin kararlılığı karşısında yok olmuş bir geleceğe mahkum edilmiştir." dedi.

Vali Güzeloğlu, beraberinde İl Emniyet Müdürü Tacettin Alan ile geldiği Ergani'de Kaymakam Mesut Çoban ile görüştü.

Ergani Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, kurum müdürleri ve muhtarlarla bir araya gelen Güzeloğlu, yaptığı konuşmada, geleceğe doğru kutlu yürüyüşe Diyarbakır'ın da katkı sunacağını söyledi.

MUHTARLAR VE MÜDÜRLER

Büyük millet ve devlet olarak geleceğe kararlılıkla devam edileceğini vurgulayan Güzeloğlu, "Türkiye bugün bölgesinde adaletiyle içte ve dışta bütün ihanet çevrelerine ve terör örgütlerinin ihanetlerine rağmen her geçen gün güçleniyor. Huzurumuzu, barışımızı, kardeşliğimizi bozmak isteyen ihanet çevreleri, bu milletin ve devletin kararlılığı karşısında yok olmuş bir geleceğe mahkum edilmiştir." dedi.

Güzeloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'na değinerek, "Bugün sınırlarımızın ötesinde bölgenin ve bizzat orada yaşayan Kürt, Türk, Arap, herkesin barışını tehdit eden ihanetler karşısında Türkiye Cumhuriyeti devleti milletiyle kararlılıkla bir büyük mücadeleyi sergilemiş ve sergilemeye devam etmektedir." diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi