Görüş Bildir

Güzeloğlu Oda Ziyaretinde

İl Valisi Güzeloğlu, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede, Diyarbakır'ın sosyo-ekonomik ve yatırım alanındaki son durum, değerlendirildi.

Güzeloğlu Oda Ziyaretinde

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, iade ziyaretlerini yoğunlaştırırken, "hem ziyaret, hem ticaret" ilkesiyle, yaptığı görüşmelerde, kentin genel profili hakkında da görüş alış-verişinde bulunuyor. Güzeloğlu dün, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve OSB'yı ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

TİCARET BORSASI

İlk durağı Ticaret Borsası olan İl Valisi  Güzeloğlu, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Borsa Meclis Başkanı Ahmet Ay, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamada Borsa Başkanı Yeşil tarafından çiçek taktim edildi ve toplu fotoğraf çekildi.

Ticaret Borsası makamında yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle bir süre görüşen Vali Güzeloğlu,  Başkan Engin Yeşil‘den brifing aldı.

Ziyaretin sonunda Ticaret Borsasının analiz laboratuvarı, konferans salonu ve toplantı salonunda incelemelerde bulunan Vali Güzeloğlu’na Borsa Başkanı Engin Yeşil tarafından Hz Süleyman Cami’nin işlendiği tablo hediye edildi.

TİCARET VE SANAYİ ODASI

Güzeloğlu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, yönetim ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu’na Ahmet Sayar tarafından çiçek taktim edildi. Ticaret ve Sanayi Odası makamında, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile görüşen Vali Güzeloğlu, Başkan Ahmet Sayar’dan odanın faaliyetleri ve yürütmüş olduğu projeler hakkında detaylı bilgi aldı.  Ziyaret sonrasında DTSO kurum binasını gezen Vali Güzeloğlu’na bina tarihçesi ve oda bünyesinde çalışan birimler hakkında bilgi verildi. Son olarak DTSO Başkanı Ahmet Sayar tarafından, Vali Güzeloğlu’na Malabadi Köprüsü’nün resmedildiği tablo hediye edildi.

OSB ZİYARETİ

Güzeloğlu,  OSB Yönetim Kurulu Üyelerini ve OSB Müdürünü makamında kabul etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Abdulkadir Karavil, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Sayar, Devrim Türk ve OSB Müdürü Mehmet Özel yer aldı. Misafirleriyle makamında bir süre görüşen Vali Güzeloğlu ziyaret sonunda makamında fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi