Güzeloğlu'na Ziyaret Turu!

Vali Güzeloğlu, "hayırlı olsun" kabullerini sürdürürken, Şoförler Odası ve Türsab Bölge Başkanı heyetini kabul etti.

Güzeloğlu'na Ziyaret Turu!

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Diyarbakır'a atanan İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun "hayırlı olsun" kabulleri devam ediyor. Güzeloğlu'nu önceki gün de, Şoförler Odası ve Türsab Bölge ile Türk-İş 7. Bölge heyeti ziyaret etti.

ŞOFÖRLER ODASI

Güzeloğlu, Şoförler Odası Başkanı Hüdayi Gidici ve beraberindeki kooperatif başkanlarını makamında kabul etti Ziyarette Başkan Gidici’ye Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Fesih Kaya, Seyrantepe Minibüs Kooperatif Başkanı Vecdi Çokbir, Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Askeri Kaya, Balıkçılarbaşı Minibüs Kooperatif Başkanı Kasıp Çapar, Ticari Taksi Kooperatif Başkanı Mehmet Yalçın, Üniversite Minibüs Kooperatif Başkanı Ahmet Çaka eşlik etti.  Başkan Gidici ve beraberindeki kooperatif başkanları ile bir süre sohbet eden Vali Güzeloğlu ziyaretin sonunda misafirleri ile toplu fotoğraf çektirdi.

TÜRSAB BÖLGE BAŞKANI

Güzeloğlu, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bölge Başkanı Mehmet Akyıl ve beraberindeki heyeti de kabul ederek, görüştü. Ziyarette Başkan Akyıl’a TÜRSAB Bölge 2. Başkanı Kadri Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Beksari eşlik etti. Misafirleriyle makamında bir süre görüşen Vali Güzeloğlu fotoğraf çektirdikten sonra misafirlerini uğurladı.

TÜRK 7. BÖLGE BAŞKANLIĞI

Buarada Güzeloğlu'na, Türk-İş 7. Bölge Temsilcisi Zülküf Karakoç ve bağlı sendikaların başkanlarını ve temsilcileri de ziyarette bulundu.

Ziyarette Bölge Temsilcisi Karakoç’a Güvenlik-İş Sendikası İl Başkanı Murat Elhakan, Tes-İş 1 Nolu Şube Temsilcisi Ali Öncü, Tes-İş 2 Nolu Şube Başkanı Şükrü Kaçmaz, Sağlık-İş Sendikası Şube Başkanı Zülküf Cantürk, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Vezir Perişan,

Yol-İş 2 Nolu Şube Temsilcisi Hasan Ensarioğlu, Turizm-İş Sendikası Şube Başkanı Abdurrahman Felek, Haber-İş Sendikası Temsilcisi Hakan Vural, Türkiye Gazeteciler Sendikası Temsilcisi Mahmut Oral ve Teskop-İş Sendikası Temsilcisi Hadri Kaderci eşlik

etti. Sendika Başkanları ve Temsilcileri ile makamında bir süre görüşen Vali Güzeloğlu ziyaret sonunda misafirleriyle toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz