Hani Belediyesinden üçüncü hizmet anketi çalışması

Hani Belediyesi tarafından hazırlanan hizmet anketleriyle, caddelerin ışıklandırılması modeli ile Hükümet Caddesinin isminin değiştirilmesi veya aynı kalıp kalmaması noktasındaki tercihi halka soruldu.

Hani Belediyesinden üçüncü hizmet anketi çalışması

Hani Belediyesi tarafından hazırlanan hizmet anketleriyle, caddelerin ışıklandırılması modeli ile Hükümet Caddesinin isminin değiştirilmesi veya aynı kalıp kalmaması noktasındaki tercihi halka soruldu. Ankette, “Yapımı devam eden prestij cadde projesinde kullanılacak aydınlatılma modeli nasıl olsun?” sorusu ile “Hükümet Caddesinin isminin değiştirilmesini istiyor musunuz? Değiştirilmesini istiyorsanız, yeni ismi sizce ne olsun?” soruları, vatandaşların ve ilçe esnaflarının verdiği cevap ile netlik kazandı. Vatandaşlar, Hani Belediyesince hazırlanan hizmet anketleri için şunları ifade etti:

“Birbirinden güzel aydınlatma görselleri var ve bizde kanaatimizi kullanabiliyoruz. Kayyum Belediye Başkanı göreve başladığında da yine anket çalışması yapılmıştı. Belediye tarafından hangi hizmetlerin yapılmasını istediğimiz, bizlere sorulmuştu. Yapılan hizmetlerde bizlerin de görüşlerinin alınmasına ilk defa şahit olmaya başladık. Bizim görüşlerimizi de dikkate aldığı için Hani Belediyesine teşekkür ediyoruz."

"HANİ’DE GÖZLE GÖRÜLÜR BİR DEĞİŞİM VAR"

Belediyeye kayyum ataması yapılmasıyla ilçenin hizmetle tanıştığını vurgulayan vatandaşlar, yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşın parasının vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü söyleyerek, "Hani’de gözle görülür bir değişim var. Yollar, altyapının yenilenmesi, caddelerin ışıklandırılması gerçekten ilçeye ayrı bir hava katacak. Hizmetleri için Hani Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.

 “ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR”

Hani Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı ise, “Kamu kaynaklarını ve belediye imkanlarını, kuruşu kuruşuna güzel hizmetlere layık Hani halkıyla en güzel ve kapsayıcı şekilde buluşturmaya, katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde bu türden anket çalışmalarıyla vatandaş ve hizmet odaklı projeler ekseninde yeni hizmet projelerinin de oluşturulmasına, vatandaşların görüş ve taleplerinin belediyenin çalışma programına sac ayak oluşturması odağında tercihlerin sorulmasına devam edileceğini” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz