Görüş Bildir

Huzur Uygulaması

Diyarbakır'da 350 polisin katıldığı uygulamada kumar oynatıldığı belirlenen 12 iş yeri kapatıldı. Güvenlik uygulamasında ise PKK üyesi olduğu iddiasıyla bir kişi yakalandı

Huzur Uygulaması

Murat YÜZÜGÜLLÜ

DİYARBAKIR  - Ülke genelinde düzenlenen "Huzur Ramazan 2" operasyonu kapsamında Diyarbakır'da, kumar ile tombala oynayan ve oynatanlara yönelik denetimlerde 12 iş yeri kapatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezinde kumar ve tombala oynatılmasına ilişkin 60 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesindeki uygulamaya, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Özel Harekat Şube Müdürlüklerinden müteşekkil 46 ekipteki 350 personel katıldı.

HUZUR OPERASYONU

Operasyonda kumar oynatıldığı belirlenen 12 iş yeri kapatıldı. Haklarında idari işlem yapılan çok sayıda kişiye para cezası kesildi. Ele geçirilen 12 tombala makinesine de el konuldu.

Ayrıca, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri sigara denetim ekipleri de kapalı mekanlarda sigara içtiği tespit edilenlere ve iş yeri sahiplerine toplam 50 bin lira para cezası uyguladı.

Öte yandan Yenişehir ilçesinde umumi yerlerde güvenlik uygulaması yapıldı. Uygulamada PKK'ya üye olduğu iddiasıyla bir şüpheli gözaltına alındı. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi