İnsan seli oluştu

Peygamber sevgisi meydanlara sığmadı. Peygamber Sevdalıları Platformu, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla Hazro ilçesinde bir etkinlik düzenledi.

İnsan seli oluştu

 Peygamber Sevdalıları Platformu, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde bir etkinlik düzenledi.

>Hazro İlçesi PTT Şubesi arkasında düzenlenen etkinlik, Kuran-ı Kerim'in okunmasıyla başladı.

>Sık sık salavatların getirildiği etkinlikte bir konuşma yapan Abdülbari Çelik, etkinliğe katılanların peygambere biat ettiklerini belirtti.

>Peygamberi çok sevdiklerinden dolayı işlerini ve evlerini bırakıp onun anıldığı yere geldiklerini dile getiren Çelik, şöyle konuştu:

HAZRO'DA İNSAN SELİ                                    

>"Nasıl ki Beni Neccar kızları ve kadınları onu çok seviyordu. Bizim bu kızlarımız, kadınlarımızda aynı o şekilde seviyorlar. Ey Peygamber Sevdalıları biz eşsiz bir liderin peşindeyiz ve onun davasını takip ediyoruz. Onun gibi hiç kimse yeryüzüne gelmedi ve kıyamete kadar da gelmeyecektir. Çünkü Allah onu bütün aleme rehber ve Peygamber olarak gönderdi. O bütün insanların ve cinlerin Peygamberi idi."

>Ona sürekli salavat getirmek gerektiğinin altını çizen Çelik, "Birçok yerde Allah bize emrediyor. Namazı kılın zekatı verin diyor. Allah ve Melekleri sürekli ona salat getirirler. Bizim de her zaman ve her yerde ona salat getirmemiz lazım. Ona getirdiğimiz her salat ve selamın mükafatını alacağız. olarak kalalım" dedi.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-ansi-language:TR;mso-fareast-language:TR;mso-bidi-language:AR-SA">Etkinlik, okunan ilahilerin ve yapılan duanın ardından son buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz