Görüş Bildir

İş dünyasına KCK baskını

Diyarbakır'da PKK-KCK'ya yardım ve yataklık soruşturmasında aralarında tanınmış bir çok iş adamı ve müteahhidin bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

İş dünyasına KCK baskını

Ev ve işyerlerinde yapılan aramalardan sonra, sağlık kontrolundan geçirilen gözaltındaki kişiler, sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Buarada, firarda bulunan bazı iş adamlarının da olduğu ve yakalanmalarına yönelik operasyonun devam ettiği bildirildi.

Bir süre önce Diyarbakır merkezli yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında tanınmış bir çok işadamı ve müteahhidin bulunduğu 13 kişi, PKK-KCK'ya yardım ve yataklıktan gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığında, bir süreden beri yürüttüğü soruşturma kapsamında, PKK-KCK terör örgütüyle ilişkileri oldukları tespit edilen, yardım ve yataklıkta bulunan iş adamı ve müteahhidlere yönelik gözaltı için, düğmeye basıldı.

İŞ ADAMLARINA OPERASYON

Dün sabah Terörle Mücadele Şube ekipleri, daha önce adres ve işlerleri tespit edilen iş adamlarının ikametgahlarına operasyon yapıldı. Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı. Ev ve işyerlerinde yapılan aramalardan sonra, sağlık kontrolundan geçirilen gözaltındaki kişiler, sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Buarada, firarda bulunan bazı iş adamlarının da olduğu ve yakalanmalarına yönelik operasyonun devam ettiği bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi