Görüş Bildir

Karacadağ Yönetimi Toplandı

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı,Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Diyarbakır’da yapıldı.

Karacadağ  Yönetimi Toplandı

Toplantıya Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un yansıra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Karadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar katıldı.

2017 YILI PROJELERİ

Yapılan toplantıda 2017 yılı çalışma programı ve bütçesi çerçevesinde; Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği ve Kalkınma Ajansları Destek Yönetim Kılavuzu’na (DYK) uygun olarak 03.03.2017 tarihinde Teknik Destek Programı konuları üstünde duruldu. 2017 Yılı Teknik Destek Programı (Mart – Nisan Dönemi) kapsamında Karacadağ Kalkınma Ajansına (Kırk beş) destek talebi teslim edildi.

TESLİM ALINAN DESTEKLER

Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği ile Kalkınma Ajansları Destek Yönetim Kılavuzu’na uygun şekilde, teslim alınan destek taleplerinin ön incelemeleri ile nihai değerlendirmeleri, değerlendirme komisyonu kararları görüşüldü. Toplantıda ayrıca; 2018 yılı bütçe hazırlık çalışmaları, yeni yapılacak olan Organize Sanayii Bölgeleri, mevcut olanların durumları ile ilgili yapılan çalışmalar konuşuldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi