Görüş Bildir

Karayolunda can pazarı!

Diyarbakır, Batman ve Siirt'te meydana gelen trafik kazalarıyla karayolunda can pazarı yaşanırken, 28 kişi yaralandı.

Karayolunda can pazarı!

Karayollarında dün de can pazarı yaşandı. Diyarbakır, Siirt ve Batman'da peş peşe meydana gelen kazalarda 28 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR'DA 5 YARALI

Merkez Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Diclekent bulvarında trafik sinyalizasyon ışıklarına uymayan 06 BY 6176 plakalı otomobile 21 FN 990 plakalı otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerden biri takla atıp refüje çarparak durabildi.

Kazada otomobillerde bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 4’ü özel bir hastaneye, diğer yaralı ise Gazi Yaşargil Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine kaza mahalline polis geldi. Polisin kaza mahallinde incelemelerde bulunmasının ardından, kazaya karışan araçlar çekici ile çekildi.

ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

Batman'ın Beşiri ilçesinde, tekstil işçilerini taşıyan Adnan Karabulut yönetimindeki 72 EC 513 plakalı midibüs, karşı yönden gelen Nedim İnci yönetimindeki 56 KE 611 plakalı kamyon ile çarpıştı. Bu sırada Salih Emuştekin yönetimindeki 42 E 9973 plakalı tır da kazaya karıştı. Kazada, midibüste bulunan 20 işçi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulanslarla Batman'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

SİİRT'TE ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Siirt  merkeze bağlı Gökçebağ beldesinde bahçesine gitmekte olan H.Y. (17) yönetimindeki patpat adı verilen tarım aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada, sürücü ile araçta bulunan F.A. (13) ve S.K. (13) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi