Görüş Bildir

Katil baba ve kardeşi

ŞANLIURFA'da, dini nikah kıydırdığı Kadir Türkkan ile İstanbul'a yerleşen ve 10 gün sonra ziyarete geldiği babasının evinde bıçaklanan 18 yaşındaki Zeynep Aksoylar'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan 9 şüpheliden babası Ahmet Aksoylar ve kardeşi İbrahim Aksoylar tutuklandı.

Katil baba ve kardeşi

10 GÜNLÜK GELİNDİ

Çukurdorum Mahallesi'nde geçen Salı günü meydana gelen olayda, Kadir Türkkan ile dini nikah kıydırıp İstanbul'a yerleşen Zeynep Aksoylar, 10 gün sonra yalnız başına ziyarete geldiği babası Ahmet Aksoylar'ın evinde bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetle ilgili çalışma yapan jandarma, Zeynep Aksoylar'ın dini nikahlı eşi Kadir Türkkan, babası Ahmet, annesi Zekiye, kardeşleri H.A., F.A., İbrahim Aksoylar ve İ.A. ile kayınpederi M.T. ve kayınvalidesi Z.A.'yı gözaltına aldı.

BABA VE KARDEŞİ

İl Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan 9 şüpheli, dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden öldürülen genç kızın babası Ahmet ve kardeşi İbrahim Aksoylar tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi