Görüş Bildir

Kayyum park yaptı, çocuklar ağaç dikti

Lice’de yeni yapılan parkların ağaçlarını çocuklar dikti. Çocuklar hem eğlendi, hem de kendi fidanlarını toprakla buluşturdu

Kayyum park yaptı, çocuklar ağaç dikti

Lice Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Sinan Başak, ilçe tarihinde yapılmayan hizmetlere imza atarak ilçe halkının gönlünde taht kurdu. Çocuk ve gençlerin terör örgütleri tarafından kandırılıp dağa götürülmemesi için yoğun bir mesai harcayarak ilkleri gerçekleştiren Kaymakam Başak, sosyal alanlar, gençlik merkezleri, çocuk parkları ile ilçedeki genç ve çocukların eğlenebilecekleri mekanlar oluşturuyor.

ÇOCUKLAR AĞAÇ DİKTİ

Çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutup güzel vakit geçirebilecekleri mekanlar yapan Kaymakam Başak, çocuklara yeşil ve ağaçların önemini anlatmak için parklarda çocuklarla fidan dikme etkinliği düzenledi. İlçede yapımı sona ermek üzere olan 6 çocuk parkında fidan diken çocuklar, hem fidanları toprakla buluşturdu, hem de gönüllerince eğlendi. Lice Belediyesi tarafından doğanın ve ağaçların önemini vurgulamak için düzenlenen fidan dikme etkinliğine çok sayıda çocuk katıldı. ‘Lice Sanatla Buluşuyor Projesine' katılan minik öğrencilerin yer aldığı etkinlikte belediye tarafından yapımı devam eden 6 çocuk parkına fidanlar dikildi. Minik öğrenciler elleriyle fidanları toprakla buluşturup, can suyu verdi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte çocuklar hem eğlendi hem de fidanlarını dikti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi