Görüş Bildir

Kayyum yalanı

Çınar Kaymakamlığı, Çınar Belediye Başkanlığına görevlendirme yapıldığına ilişkin sosyal medyada yer alan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Kayyum yalanı

Çınar Kaymakamlığı, Çınar Belediye Başkanlığına görevlendirme yapıldığına ilişkin sosyal medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi

Kaymakamlık, Cumhuriyet Mahallesi'nde yaklaşık 8 ay önce ibadete açılan Hastaneler Camisi bünyesinde yapılacak Kur'an kursu binası yapımına engel olan DBP'li belediyenin kayyumla yönetildiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

ÇINAR BELEDİYESİ

"Basına ve Kamuoyunu" başlığıyla yapılan açıklama şöyle: "Çınar Belediyesi tarafından yıkılan talihsiz Kur'an kursu hadisesi ile ilgili yapılan haberlerde bir kısım art niyetli ve beslendikleri nefret kaynaklı odaklardan güç alan merkezlerce 'Çınar Belediyesi Kayyum ile yönetiliyor' haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür spekülasyonlarla algı operasyonu yaparak vatandaşlarımızı aldatmaya yönelik haberler olup an itibariyle Çınar Belediyemiz Halkların Demokratik Partisi HDP üyesi Ahmet Cengiz tarafından yönetilmekte olup karar ve imza yetkisi kendilerine aittir. Kamuoyunu yanıltmaya ve Kaymakamlığımızı hedef alan yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi